Reino palomäki perhe

Reino Palomäki, 85, ja ravit: An-Dorra-omistaja laukoo suorat …

13.8.2021 — Nelivuotias tamma An-Dorra on ravi-Suomen puhutuimpia hevosia. Myöskään 85-vuotias omistajavalmentaja Reino Palomäki ei säästele sanojaan.

”Vanhaa miestä kyllä haittaa, kun ei pääse ajoissa …

Ilmiötamma ei hätkähdä Vermon ravien aikataulumuutosta – ”Vanhaa miestä kyllä haittaa, kun ei pääse ajoissa nukkumaan” – Ravit – Ilta-Sanomat

10.3.2022 — Reino Palomäki on päässyt valmentamaan An-Dorraa hyvin talvella. Anna Hiltunen ei sen sijaan ole enää supertamman hoitaja.

Omistajan mukaan kautensa avaava kansansuosikki An-Dorra ja sen uusi hoitaja ovat kuin paita ja peppu.

85-vuotias Reino lupasi kymmenien tuhansien palkintopotista …

85-vuotias Reino lupasi kymmenien tuhansien palkintopotista osan Roosa nauha -keräykseen – ”An-Dorra on kuningatar, eläköön kuningatar!” – Ravit – Ilta-Sanomat

28.11.2020 — Teräsvaari Reino Palomäki oli elementissään Seinäjoen voittajaseremonioissa hevosensa sensaatiomaisen juoksun jälkeen.

Teräsvaari Reino Palomäki oli elementissään Seinäjoen voittajaseremonioissa hevosensa sensaatiomaisen juoksun jälkeen.

Reino Palomäki – Maaseudun Tulevaisuus

Uutiset ja ajankohtaisaiheet Suomesta ja maailmalta. Sää- ja metsäpalvelut maaseudun ammattilaisille. Lue uutiset verkosta tai näköislehdestä.

Reino Palomäen toinenkin lupaus onnettomuudessa

Reino Palomäen toinenkin lupaus onnettomuudessa – An-Aiolos loukkaantui vakavasti – MT Hevoset – Maaseudun Tulevaisuus

Reino Palomäen toinenkin lupaus onnettomuudessa – An-Aiolos loukkaantui vakavasti. Reino Palomäki hallitsi viime kauden kaksivuotislähtöjä kahdella kasvatillaan …

Reino Palomäki hallitsi viime kauden kaksivuotislähtöjä kahdella kasvatillaan mielinmäärin. Loppuvuosi oli kuitenkin täynnä draamaa, ja voitokkaampi An-Aiolos kävi uhkaavan huonossa kunnossa, kun sen kaulanikama oli murtunut.

Palomäen uusi hankinta kokeessa – ”Reino on aina halunnut …

Palomäen uusi hankinta kokeessa – ”Reino on aina halunnut ranskalaisen”

4.2.2021 — Gamme de Touchyvon (Prince Gede) siirtyi Reino Palomäen Korpelan Tilan ja Johanna Huuhtasen omistukseen viime syyskuussa.

5-vuotias ranskalaistamma Gamme de Touchyvon hakee starttilupaa tänään Lahden Jokimaalla. Gamme de Touchyvon siirtyi Reino Palomäen Korpelan Tilan ja Johanna Huuhtasen omistukseen viime syyskuussa.

Reino Palomäen tamma An-Dorra on ikäluokkansa timantti

Reino Palomäen tamma An-Dorra on ikäluokkansa timantti | Kavionjälkiä | Yle Areena

7.8.2020 — Orimattilalainen Reino Palomäki, 85, on tehnyt pitkän uran ravihevosten kasvattajana sekä valmentajana. Palomäen kasvatustyön kirkkain …

Orimattilalainen Reino Palomäki, 85, on tehnyt pitkän uran ravihevosten kasvattajana sekä valmentajana. Palomäen kasvatustyön kirkkain timantti on 3-vuotias An-Dorra, joka on yksi ikäluokan valovoimaisimmista hevosista. An-Dorran emälinjat juurtuvat pitkälle Palolan tilan historiaan, ja sen emän An-Amandan kaikki yhdeksän jälkeläistä ovat esiintyneet voitokkaasti kaviourilla.

Reino Palomäki: Ei kannata nuuka olla… – YouTube

Orimattilalaisen 85-vuotiaan Reino Palomäen hevosmiestaito tuo tulosta – käsissä on kultakimpale An-Dorra | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

16.1.2021 — Orimattilalaisen 85-vuotiaan Reino Palomäen hevosmiestaito tuo tulosta – käsissä on kultakimpale An-Dorra. Koronavuonna Reino Palomäki seurasi …

Ravimies ja tämän omakasvatti ja valmennettava An-Dorra ovat ehdolla lauantain Ravigaalassa palkittaviksi useassa kategoriassa.

Keywords: reino palomäki perhe