Pirkko pöntinen perhe

Pirkko Pöntinen – Wikipedia

Pirkko Pöntinen (s. n. 1959) on suomalainen toimittaja, joka on työskennellyt vuodesta 1988 Yleisradion ulkomaanosastolla, …

Mäntyharjulainen ex-pankinjohtaja Pirkko Pöntinen iloitsee …

Ketjuviesti | “Työelämästä en kaipaa kuin ihmisiä” – Mäntyharjulainen ex-pankinjohtaja Pirkko Pöntinen iloitsee valosta ja eläkepäivistä, eikä halua harrastaa mitään aikatauluihin sidottua | Paikalliset | Pitäjänuutiset

5.3.2022 — Lyyli-koira on Pirkko Pöntisen lenkkiseuralainen. Pöntinen kehuu Mäntyharjun lenkkeilymahdollisuuksia erinomaisiksi. Henry Parta.

Ketjuviesti-juttusarjassa haaste kiertää paikallisten ihmisten kesken.

Pirkko Pöntinen on YLEn huonoin toimittaja | Aihe vapaa

16.7.2018 — Eikös Pirkko Pöntinen ole kokenut toimittaja. Minulla on mielikuva, että hän olisi lukenut radiouutisia jo 80-luvulla.

Poliisi kiristi pidätettyä toimittajaa Kiinassa – Iltalehti

Kiinassa pidätetty toimittaja Pirkko Pöntinen vapautti seurueensa näyttelemällä sairaskohtausta.

Suomalainen toimittaja pidätettynä Kiinassa – Kotimaa

Suomalainen toimittaja pidätettynä Kiinassa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

16.5.2008 — Ylen toimittaja ja kuvaaja on pidätetty Kiinassa. Ylen uutisten mukaan ulkomaantoimittaja Pirkko Pöntinen ja kuvaaja Mika Mattila …

Ylen toimittaja ja kuvaaja on pidätetty Kiinassa. Ylen uutisten mukaan ulkomaantoimittaja Pirkko Pöntinen ja kuvaaja Mika Mattila pidätettiin aamulla, kun he olivat tekemässä olympialähetykseen juttua kiinalaisesta rakennusmiehestä, joka oli ollut rakennustöissä Pekingissä.

Koronatestiin pääsy vaatii ulkomaalaiselta Washingtonissa …

Toimittajalta: Koronatestiin pääsy vaatii ulkomaalaiselta Washingtonissa aikaa, puhetaitoja, rahaa ja onneakin

12.11.2020 — Osavaltioiden ja kaupunkien erot koronatestien tarjonnassa ovat suuria, kirjoittaa Washingtonista Pirkko Pöntinen.

Osavaltioiden ja kaupunkien erot koronatestien tarjonnassa ovat suuria, kirjoittaa Washingtonista Pirkko Pöntinen.

Itkeminen – Savon Sanomat

Ylen toimittaja: Epäillyn kiinniotto synnytti karnevaalitunnelman Bostoniin | Yle Uutiset

20.4.2013 — Toimittaja Pirkko Pöntinen kertoo, että kiinniotettu mies löytyi erään omakotitalon pihalla talvisäilytyksessä olleesta veneestä.

Toimittaja Pirkko Pöntinen kertoo, että kiinniotettu mies löytyi erään omakotitalon pihalla talvisäilytyksessä olleesta veneestä. Talon omistaja ei ollut havainnut pommi-iskuista epäiltyä pihallaan, koska omistaja oli noudattanut alueelle annettua ulkonaliikkumiskieltoa.

Itkeminen | Savon Sanomat

Kun kahvikuppiin ei voi tarttua – Pirkko Pöntisen sairastama vapina on … Lapsi putosi parvekkeelta Espoon Viherkalliossa – toimitettiin sairaalahoitoon.

Itkeminen – täältä löydät kaikki aiheeseen liittyvät juttumme.

Keywords: pirkko pöntinen perhe