Pirkko lahti lapset

Psykologi Pirkko Lahden puoliso Kauko Piipari on kuollut

12.12.2021 — Kauko Piiparilla oli kaksi aikuista lasta aiemmasta liitosta. Yhdessä ollaan hoidettu asioita. – He tulevat luokseni jouluksi. Nyt Pirkko …

Pirkko Lahti: “Hänen viimeiset sanansa olivat – Anna

12.7.2022 — Psykologi Pirkko Lahti miettii joka ilta, mitä hyvää päivässä oli: ”Elämä voi olla onnellista, vaikkei ihminen olisikaan terve”

Pirkko Lahden mies muutti hoitokotiin: Koira on hellyyteni kohde

Pirkko Lahden mies muutti hoitokotiin: Koira on hellyyteni kohde | Apu

18.3.2021 — Pirkko Lahti tunnetaan Suomen Mielenterveysseuran pitkäaikaisena toiminnanjohtajana. 1980-luvulla hän alkoi kutsua itseään päivystäväksi …

Psykologi Pirkko Lahti: ”Suomalaisen on vaikeaa kohdata niin moitetta kuin kiitostakin. Uusi sukupolvi osaa jo arvostaa itseään.”

Pirkko Lahti – Wikipedia

Pirkko Anneli Lahti (s. 20. elokuuta 1941 Kisko) on psykologi, filosofian lisensiaatti ja Suomen Mielenterveysseuran pitkäaikainen toiminnanjohtaja.

Leskeksi jäänyt psykologi Pirkko Lahti kannattaa eutanasiaa

Leskeksi jäänyt psykologi Pirkko Lahti kannattaa eutanasiaa | Apu Terveys

11.4.2022 — Ikä: 80 vuotta. ; Kotipaikka: Helsinki. ; Ammatti: psykologi, tietokirjailija. ; Perhe: miehen puolelta aikuinen tytär ja poika, kuusi lastenlasta.

Psykologi Pirkko Lahti jäi leskeksi viime lokakuussa ja näki miehensä tuskan läheltä. ”Miksi ihmisen pitäisi kärsiä hirvittävistä tuskista viime hetkillään?”

Pirkko Lahti: Kuka tahansa meistä voi masentua ja uupua – Eeva

Pirkko Lahti: Kuka tahansa meistä voi masentua ja uupua | Kauneus ja Terveys

30.1.2019 — Koko kansan psykoterapeutti Pirkko Lahti on kokenut itse, miltä masennus tuntuu … Lapsuus oli onnellinen, kunnes Pirkko täytti kymmenen.

Koko kansan psykoterapeutti Pirkko Lahti on kokenut itse, miltä masennus tuntuu ja nähnyt, kuinka pienestä mielenterveys voi olla kiinni.

Pirkko Lahti – Rouva Mielenterveys ei lepää eläkkeelläkään

Pirkko Lahti – Rouva Mielenterveys ei lepää eläkkeelläkään :: Naisten Ääni

Pirkko Anneli Lahti on psykologi, psykoterapeutti, filosofian lisensiaatti ja Suomen Mielenterveysseuran pitkäaikainen toiminnanjohtaja.

Ultratervettä ihmistä ei olekaan, sanoo psykologi Pirkko Lahti …

Ultratervettä ihmistä ei olekaan, sanoo psykologi Pirkko Lahti, joka on huolissaan mielenterveyden diagnoosien ja lääkkeiden käytön lisääntymisestä

3.9.2022 — Elämäkerran julkaissut Pirkko Lahti rohkaisee ihmisiä arvostamaan itseään ja hyväksymään myös elämään kuuluvat ikävät tunteet.

Elämäkerran julkaissut Pirkko Lahti rohkaisee ihmisiä arvostamaan itseään ja hyväksymään myös elämään kuuluvat ikävät tunteet.

Sota vei Pirkon isän ja kodin – Kalajokilaakso

Sota vei Pirkon isän ja kodin

6.12.2018 — Saksalaiset polttivat Pirkko Lahden kotina olleen mummolan talot … Perheeseen siunaantui kolme lasta, ja lapsenlapsia on nyt viisi …

Keywords: pirkko lahti lapset