Paha paikka tv sarja

Paha paikka | Yle Areena

Paha paikka. ei katsottavissa olevia jaksojajännitysrikos. Realistisen tuntuinen brittijännäri saa odotettua jatkoa. Lisa Armstrong työskentelee poliisissa …

Realistisen tuntuinen brittijännäri saa odotettua jatkoa. Lisa Armstrong työskentelee poliisissa ja etsii kadonneita ihmisiä ja on yhteyshenkilö perheiden ja tutkijoiden välillä. Lisa teki yksityiselämässään kohtalokkaan virheen. Se oli koitua hänen uransa kohtaloksi. Onneksi esimies tyytyi rankaisutoimissa pelkkään arvonalennukseen. Nyt Lisa on poliisilaitoksen hierarkiassa pohjalla, ja entinen kollega Med hänen lähiesimiehensä. Kun kaupungin merkkihenkilön eläköitymisjuhlassa tehdään näyttävästi murha, poliisi on pitkään tyhjän päällä. (The Bay, S1-3. Tuotanto: Britannia 2019-21.)

Paha paikka – brittitrilleri rikosetsivän piinasta | Yle TV1

Paha paikka – brittitrilleri rikosetsivän piinasta | Yle TV1 | yle.fi

8.7.2019 — Sarjaa on kuvattu Morecamben ja Manchesterin maisemissa. Britanniassa hyvät arvostelut saaneelle draamasarjalle on tulossa toinen tuotantokausi.

Brittiläinen rikosdraama tunnollisen poliisin elämästä.

PAHA PAIKKA ohjelmatiedot – Telsu.fi

8.6.2022 — Haulla paha paikka löytyy 91 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa. ➡ ️Kokeile Nextoryn äänikirjoja 30 päivää ilmaiseksi!

Paha paikka. Seuraava esitys Yle TV1 ke 8.06.2022 klo 22.01. Kausi 3, 6/6. Puuttuva palanen. Jennin oma elämä ja uuden työn ensimmäinen tapaus vaativat melkoista pelisilmää….

Paha paikka | Katso kaikki ohjelmatiedot | TV-opas – Iltalehti

Löydä koska ja missä Paha paikka on katsottavissa. Tutustu tähän ja muihin televisio- sekä suoratoisto-ohjelmiin ja elokuviin … Sarjat ja Elokuvat.

Paha paikka | Iltapulu.fi

8.6.2022 — Paha paikka. Kausi 3, 6/6. Puuttuva palanen. Jennin oma elämä ja uuden työn ensimmäinen tapaus vaativat melkoista pelisilmää.

Paha paikka. Kausi 3, 6/6. Puuttuva palanen. Jennin oma elämä ja uuden työn ensimmäinen tapaus vaativat melkoista pelisilmää. Selviytyykö hän entisine o…

Paha paikka – Netti-TV

Netti-TV: Paha paikka

Uusi sarja 1/6. Lisa Armstrong toimii yhteyshenkilönä rikosuhrien ja poliis.. Katseluaika päättynyt. Liittyvät ohjelmat: Paha paikka …

Paha paikka NettiTV ohjelma. Kaikki Paha paikka jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

Paha paikka jatkuu – Yle Areena julkaisee brittijännäristä kaksi …

Paha paikka jatkuu – Yle Areena julkaisee brittijännäristä kaksi uutta tuotantokautta

06:40 – 23.03.2022 / tv-sarjat / Findance. Paha … Paha paikka -sarjan kolmas tuotantokausi on luvassa Yle Areenassa 4. toukokuuta ja samana päivänä jaksot …

Paha paikka -poliisisarja yhdistää jäntevästi rikos – Seura

Paha paikka -poliisisarja yhdistää jäntevästi rikos- ja perhedraamaa – Seura.fi

26.7.2019 — The Bay eli suomeksi Paha paikka on viime maaliskuussa Britanniassa esitetty kuusiosainen poliisisarja, joka mukavasti noudattelee brittien …

Rikoskonstaapeli Lisa toimii poliisin yhteyshenkilönä kadonneiden ihmisten omaisille. Hän joutuu selvittelemään teini-ikäisten kaksosten katoamista.

The Bay – suoratoista sarja netissä – JustWatch

Ihmiset, jotka pitivät nimikkeestä The Bay, pitivät myös. C.B. Strike TV · Line of Duty TV · Eroja ja avioeroja TV · Karen Pirie TV · Hiljainen todistaja TV.

Paha paikka -aiheiset jutut – Episodi.fi

Illalla tv:ssä: Miksi palkkatappaja iski kesken grillijuhlien? Nuori silminnäkijä todisti julmaa tekoa. Tv-sarjat. 23.3.2022 21:55.

Keywords: paha paikka tv sarja, tv sarja paha paikka