Netflix paketit

Plans and Pricing – Netflix Help Center

Plans and Pricing

Pricing (US Dollar) · Basic with ads*: $6.99/month · Basic: $9.99/month · Standard: $15.49/month · Premium: $19.99/month.

Discover the different streaming plans Netflix offers and how much Netflix costs.

Netflix Suomi – katso sarjoja ja elokuvia verkossa

Netflix on striimauspalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman palkittuja sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta.

Katso Netflix-elokuvia ja -sarjoja tietokoneella netissä tai televisiosta, pelikonsolin kautta, kännykällä, tabletilla ja monella muulla laitteella.

Netflixin käytön aloittaminen – Netflix Help Center

Netflixin käytön aloittaminen

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä! Pääset alkuun seuraavien tietojen avulla. Jos jotakin aihetta ei ole käsitelty tässä, voit etsiä sitä ohjekeskuksesta.

Lue lisää Netflixin käyttämisestä.

Laskutus ja maksut – Netflix Help Center

Laskutus ja maksut

Keskeytit tai peruutit paketin, johon Netflix sisältyy, eikä tiedoissa ole toista maksutapaa. Jos pakettisi on yhä aktiivinen, liitä Netflix-tilisi uudelleen.

Apua Netflix-laskun tulkintaan ja maksuongelmien selvittämiseen.

Mitä maksavat Netflix, HBO Nordic ja Viaplay? | Kotimikro.fi

2.4.2022 — Netflix on kasvattanut elokuvavalikoimaansa varsin kiitettävästi. Esimerkiksi uusia elokuvia tulee valikoimaan lähes päivittäin. Netflixillä on …

Suoratoistopalveluissa on nykyään valinnanvaraa. Loimme katsauksen tunnetuimpien palveluiden sisältötarjontaan ja hintoihin.

DNA Netti + Netflix I Täydelliset yhdessä

Nykyinen DNA Netti -tilauksesi voidaan vaihtaa DNA Netti + Netflix Perhe -tilaukseksi, kun valitset pakettiin DNA Netin, jonka nopeus on vähintään 200M.

Nopealla DNA Netillä paras mahdollinen Netflix-kokemus. Tilaa huippunopea DNA Netti ja Netflix Perhe helposti ja edullisesti yhdessä.

Netflix-tilaajat raivostuivat: Yhteisten tunnusten estäminen voi …

Iltalehti

23.10.2019 — Moni maksaa perhetilauksesta siksi, että se on ainoa paketti, joka tarjoaa Ultra HD -sisältöä. Jokaista tilausta kohden voi tallentaa viisi …

Netflix Elisa Viihteessä

Jos olet jo Elisa Viihteen ja Netflixin tilaaja, ota Netflix käyttöön kirjautumalla … Elisa Viihde Premium -digiboksin 4K-tuki mahdollistaa myös Netflixin …

Katso Netflixiä vaivattomasti omasta televisiostasi Elisa Viihteen digiboksin kautta ja nauti tarjonnasta kotisohvallasi.

Mikä suoratoistopalvelu kannattaa valita? Vertailimme hinnat …

Mikä suoratoistopalvelu kannattaa valita? Vertailimme hinnat ja tarjonnan – Vapaalla – Ilta-Sanomat

26.9.2021 — Kuva: Netflix, Elisa Viihde Viaplay, HBO, Disney, Helsinki-Filmi … MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmat kuuluvat kaikkiin paketteihin.

Etkö osaa päättää, minkä suoratoistopalvelun hankkisit kotiin? Kokosimme listan, jonka avulla voit löytää itsellesi parhaiten sopivan palvelun.

Keywords: netflix paketit, netflix premium