Muovialan perhe

Yritys – Toppi Oy

Yritys — Toppi Oy

Asiakkaitamme ovat eri alojen teollisuus- ja tuotantolaitokset sekä muovialan tukkuliikkeet. Olemme vuonna 1953 perustettu henkilöomisteinen perheyhtiö.

Tarina – ASOMA

ASOMA

Nykyään Asoman omistajia ovat Aune Soinisen lapsenlapset. Muovialan edelläkävijä. Tänä päivänä Asoma on Suomen johtavia tyhjiömuovattujen muovituotteiden …

Haku sanakirjasta: muovi – Ratkojat

muovialalla. etola, primo, telko. muovialan perhe. aspelin. muovialan yritys. etola. muoviase. sotalelu. muoviastia. honla. muovifiikus.

Muoviteollisuus – Uutiset – YLE

Muoviteollisuus | Yle Uutiset

Muovialalla menee Joensuun seudulla lujaa – muoviin liittyviä kielteisiä mielikuvia ryhdytään muuttamaan uudella kampanjalla.

Ylen uutiset aiheesta ”Muoviteollisuus” nopeasti ja luotettavasti.

Parjattu muoviala: Muovi on ympäristöystävällinen ja hyvä …

Parjattu muoviala: Muovi on ympäristöystävällinen ja hyvä materiaali, mutta ihmiset toimivat typerästi

31.7.2018 — Psykiatri ajoi mereen perhe kyydissään ja sai poliisin aluksi uskomaan sitä vahingoksi – näin murhien yrityksiksi epäilty tilanne eteni. 17.2.

Miksi Euroopassa pitää kieltää muoviset mehupillit, jos Aasian jätehuolto ei toimi, ihmettelee Muoviyhdistyksen johtaja.

Kolmekymmentä Joensuun seudun muovialan yritystä …

7.4.2021 — Noin 30 Joensuun seudun muovialan yrityksen ja Business Joensuun yhteinen Hyvä muovi! -kampanja tekee seudun laajaa ja monipuolista …

Muovikoulu • Kehitä osaamistasi Aikolonin … – Aikolon Oy

Kerro omasta taustastasi (koulutus ja työkokemus). Tulin muovialalle maaliskuussa 2000 logistiikan tehtäviin varastoon. Toimin varastopäällikkönä muovien …

Yritys – Muovikopla Oy

Yritys – Muovikopla Oy

Muovikopla Oy on vuonna 2011 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista muovien hitsaus-, asennus-, ja koneistuspalvelua.

Muoviteollisuuden menestys edellyttää erikoistumista

21.10.1999 — Suomalaisissa muovialan yrityksissä tuotantotoimet on kehitetty vastaamaan massatuotannon ja korkean teknologian vaatimuksia.

Etsimme Mannerille vakituiseen työsuhteeseen muovialan …

Etsimme Mannerille vakituiseen työsuhteeseen muovialan ammattilaista. – Manner

Ruiskupuristuskoneen asettaja. Tehtävänäsi on suorittaa ruiskupuristuskoneiden asetustyö tuotantosarjojen vaihtuessa. Työhösi sisältyy lisäksi materiaalin …

Keywords: muovialan perhe