Leijonasydän netflix

Leijonasydän – elokuva: missä suoratoistettavissa netissä

Onko Leijonasydän striimattavissa Netflixissä, HBO Nordicissa tai iTunesissa? Selvitä missä voit katsoa elokuvia netissä nyt!

Leijonasydän (16) | Ruutu

(Leijonasydän 2013). Dome Karukosken ohjaama ja Aleksi Bardyn käsikirjoittama elokuva kertoo itäsuomalaisen uusnatsiryhmän johtohahmosta, …

(Leijonasydän 2013). Dome Karukosken ohjaama ja Aleksi Bardyn käsikirjoittama elokuva kertoo itäsuomalaisen uusnatsiryhmän johtohahmosta, työttömästä Teposta (Peter Franzén), joka rakastuu temperamenttiseen Sariin (Laura Birn). Muutettuaan Sarin luokse Teppo saa tietää tämän pojan Ramun (Yusufa Sidibeh) olevan tummaihoinen. Tepon uusi perhe huojuttaa hänen asemaansa uusnatsiryhmän johtajana, ja hän ajautuu riitoihin velipuolensa Harrin (Jasper Pääkkönen, joka palkittiin roolistaan parhaan miessivuosan Jussi-palkinnolla) kanssa. Voittaako rakkaus vai kaveriporukan luoma paine? Entä miten käy Ramun, jonka isäpuoli on uusnatsi? Pääosissa: Peter Franzén, Laura Birn, Jasper Pääkkönen, Yusufa Sidibeh, Pamela Tola, Jussi Vatanen. Ohjaus: Dome Karukoski. (94′)

Leijonasydän avasi tien tähtiin: näin Pääkkösen, Franzénin …

19.9.2018 — Leijonasydän avasi tien tähtiin: näin Pääkkösen, Franzénin, Birnin ja Karukosken ura ulkomaille on sen jälkeen edennyt.

Heart of a Lion (2013) – IMDb

Neo-Nazi falls in love with a woman who has a black son and finds himself fighting with conflicting feelings.

Netflix Suomi – katso sarjoja ja elokuvia verkossa

Netflix on striimauspalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman palkittuja sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta.

Katso Netflix-elokuvia ja -sarjoja tietokoneella netissä tai televisiosta, pelikonsolin kautta, kännykällä, tabletilla ja monella muulla laitteella.

Jasper Pääkkönen vakuuttavana rasistina, osa 1 – YLE

Jasper Pääkkönen vakuuttavana rasistina, osa 1: Leijonasydän Areenassa | Yle TV2 | yle.fi

19.9.2018 — Vuonna 2013 ensi-iltaan tullut Leijonasydän on toimiva ja täysin omilla … kehuja keskeisestä osastaan Netflix-uutuus The Innocentsissa.

Palkittu elokuva pikkukaupungin uusnatseista.

Leijonasydän | Elisa Viihde

Dome Karukosken elokuva Leijonasydän on koskettava, särmikäs ja huumorilla höystetty kertomus pikkukaupunkilaisesta uusnatsista, Teposta (Peter Franzén), …

Nyt Disney Plussassa: Rankka elokuva avitti suomalaisia …

6.8.2022 — Netflix paljasti, miten siellä aiotaan estää salasanojen lainaaminen … Disney Plussassa on nyt suomalainen elokuva Leijonasydän (2013).

Leijonasydän – elokuvan arvostelu – Episodi.fi

17.10.2013 — Kun lopputekstit alkavat, tulee tunne että Leijonasydän on Dome Karukosken paras elokuva. Se on paljon sanottu, sillä 36-vuotias Karukoski …

Keywords: leijonasydän netflix