Kissan kiipeilypuut – Parhaat vaihtoehdot Tokmannilta, Zoopluselta ja itse tehden

Kissan kiipeilypuut ovat tärkeä osa kissan aktiivista elämää ja hyvinvointia. Kiipeilypuun avulla kissa saa toteutettua luontaisia tarpeitaan, kuten kiipeilyä, raapimista ja piiloutumista. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat vaihtoehdot Tokmannilta, Zoopluselta ja itse tehtynä.

Kissan kiipeilypuu Tokmanni

Tokmannilta löydät monipuolisen valikoiman edullisia kissan kiipeilypuita. Valikoimasta löytyy eri kokoisia ja mallisia puuja, joten voit valita juuri kissallesi sopivan vaihtoehdon. Tokmannin kiipeilypuut ovat tukevia ja kestäviä, ja ne tarjoavat kissallesi paljon aktiviteettimahdollisuuksia.

Muutamia suosittuja kiipeilypuu malleja Tokmannilta sisältää:

 • Kissan kiipeilypuu A
 • Kissan kiipeilypuu B
 • Kissan kiipeilypuu C

Tokmannin kiipeilypuut ovat helppoja asentaa ja ne tarjoavat kissallesi paljon iloa ja viihdykettä pitkäksi aikaa. Nämä puut sopivat sekä pienille että suurille kissoille, joten voit valita juuri itsellesi ja kissallesi sopivan koon.

Zooplus kiipeilypuu

Zooplus on erikoistunut lemmikkieläintarvikkeisiin ja heiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita kissan kiipeilypuita. Zooplusen puut ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne kestävät hyvin kissan käyttöä.

Joitain suosittuja kiipeilypuu malleja Zoopluselta ovat:

 • Kissan kiipeilypuu X
 • Kissan kiipeilypuu Y
 • Kissan kiipeilypuu Z

Zoopluselta löydät myös erilaisia lisäominaisuuksia sisältäviä kiipeilypuita, kuten leluja ja makuualustoja. Näillä puilla kissasi voi pitää hauskaa ja rentoutua samanaikaisesti.

Tee itse kissan kiipeilypuu

Jos haluat olla luova ja tehdä kissallesi uniikin kiipeilypuun, voit kokeilla tehdä sen itse. Itsetehty kiipeilypuu antaa sinulle vapauden valita juuri ne ominaisuudet, jotka sopivat parhaiten kissallesi.

Tarvitset muutamia materiaaleja ja työkaluja, kuten:

 • Puun oksia tai putkia
 • Köysiä
 • Kissalle sopivaa kangasta, esimerkiksi tarkoitukseen suunniteltua fleeceä
 • Poran
 • Leikkurin

Itsetehdyn kiipeilypuun rakentaminen voi olla hauska projekti, ja se tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen kissasi kanssa. Muista kuitenkin varmistaa, että puu on turvallinen ja kestävä ennen kuin annat kissan käyttää sitä.

Kissan raapimispuu Tokmanni

Myös Tokmannilta löytyy laaja valikoima erilaisia kissan raapimispuuja. Raapimispuut ovat tärkeitä kissan hyvinvoinnin kannalta, sillä kissa tarvitsee kynsiensä terottamista ja merkkaamista reviirin hallintaa varten.

Tokmannin raapimispuista löytyy eri kokoisia ja mallisia vaihtoehtoja, joten voit valita juuri kissallesi sopivan puun. Näiden pujen avulla voit pitää kissasi kynnet loitolla huonekaluista ja tarjota sille mukavan ja turvallisen paikan raapia.

Yhteenveto

Kissan kiipeilypuut ovat tärkeitä kissan hyvinvoinnin kannalta. Tokmanni ja Zooplus tarjoavat laajan valikoiman valmiita kiipeilypuita, joista voit valita itsellesi ja kissallesi sopivat vaihtoehdot. Jos haluat olla luova, voit myös tehdä kiipeilypuun itse. Muista kuitenkin ottaa huomioon kissasi tarpeet ja turvallisuus.

Ofte stillede spørgsmål

Miksi kissalle kannattaa hankkia kiipeilypuu?

Kiipeilypuu tarjoaa kissalle mahdollisuuden toteuttaa luontaisia kiipeily- ja raapimisvaistojaan, ja se tarjoaa myös turvallisen ja omistetun tilan kissalle leikkiä ja rentoutua.

Miten valita oikea kiipeilypuu kissalle?

Valitse kiipeilypuu, joka sopii kissasi koolle ja tarjoaa riittävästi erilaisia kiipeily- ja raapimismahdollisuuksia.

Mistä voin ostaa kissan kiipeilypuun?

Voit ostaa kissan kiipeilypuun esimerkiksi Tokmannilta tai Zooplus-verkkokaupasta.

Mitä tarvikkeita tarvitaan kissan kiipeilypuun tekemiseen itse?

Voit tehdä kissan kiipeilypuun itse tarvitsemalla mm. lankkua, köyttä, pehmustetta ja kiipeilytasanteita.

Miten kiipeilypuun voi tehdä itse?

Voit tehdä kiipeilypuun itse seuraamalla ohjeita ja käyttämällä tarvittavia materiaaleja, kuten lankkua, köyttä ja kiipeilytasanteita.

Kuinka usein kissan raapimispuu tulisi vaihtaa?

Kissan raapimispuu tulisi vaihtaa tarpeen mukaan, kun se alkaa näyttää kuluneelta tai vaurioituneelta.

Mitä ominaisuuksia kannattaa tarkkailla kissan kiipeilypuuta valitessa?

Kiipeilypuun tulee olla vakaa, kestävä ja tarjota kissalle erilaisia kiipeily- ja raapimismahdollisuuksia.

Kuinka pitkäikäinen kissan raapimispuu yleensä on?

Kissalle tarkoitettu raapimispuu voi kestää useita vuosia oikeanlaisella käytöllä ja säännöllisellä huollolla.

Miten kissa totutetaan käyttämään kiipeilypuuta?

Voit houkutella kissan käyttämään kiipeilypuuta esimerkiksi lelujen tai herkkujen avulla ja kannustamalla sitä kiipeilemään ja raapimaan siellä.

Miksi kissan kiipeilypuu kannattaa ostaa verkosta?

Verkkokaupasta ostaminen voi tarjota laajemman valikoiman erilaisia kiipeilypuita sekä mahdollisesti paremmat hinnat ja toimitusmahdollisuudet.

Artiklen Kissan kiipeilypuut – Parhaat vaihtoehdot Tokmannilta, Zoopluselta ja itse tehden har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 10 anmeldelser