Juha torvinen lapset

Eppu Normaali yhtyeen Juha Torvinen: Olen päättänyt lähteä …

Eppu Normaali yhtyeen Juha Torvinen: Olen päättänyt lähteä monta kertaa – Kulttuuri – Aamulehti

19.8.2022 — Nyt yhteiset vitsit on kerrottu. Juhan isä kuoli kevään korvalla. Sitä ennen hän ehti tavata myös Katjan ja lapsenlapsensa. – Perkele, mikä …

Juha Torvinen puhui äskettäin ensimmäistä kertaa kirkossa, vaikka ei kuulu kirkkoon. Hän kieltäytyy alkoholista, pyöräilee, pelaa salibandya ja ostaa kasviksia sisäfileen sijaan. Miten isyys on muuttanut rokkaria? Pelottaako vanheneminen? Pyysimme Eppu-kitaristin laittamaan käden sydämelle ja pilkkomaan elämänsä.

Eppu Normaalien kitaristi Juha Torvinen, 63: “Isäksi tuleminen …

Eppu Normaalien kitaristi Juha Torvinen, 63: “Isäksi tuleminen antoi elämälleni tarkoituksen” | ET

Torvinen on toiminut myös tuomarina ilmakitaroinnin maailmanmestaruuskisoissa sekä Poko Rekordsin A & R -henkilönä (tuotantopäällikkönä) vuosina 1996–2007. 1980 …

Juha Torvinen oli pitkään varma, että jos asiat voivat mennä huonosti, ne menevät. Yli 20 vuotta jatkuneen avioliiton ja isyyden vuoksi hän alkaa olla toista mieltä. Elämää ei kannata pelätä. Vanha talo ei tule koskaan valmiiksi. Juha Torvinen, 63, on hyväksynyt sen niiden parinkymmenen vuoden ai…

Juha Torvinen – Wikipedia

8.4.2016 — Olen hirveän tyytyväinen että lähdin, paljon olisi jäänyt puuttumaan, kitaristi pohti. – Kaikki lapsia hankkineet tietävät, että se on iso askel …

Eppujen kitaristi Juha Torvinen avautui erostaan: “Mä muuten …

Eppujen kitaristi Juha Torvinen avautui erostaan: “Mä muuten lähden nyt” – MTVuutiset.fi

15.6.2022 — Juha Torvinen kertoo kirjassaan, miten hän ei aivan kaikkien kanssa … kolmen lapsen isä palasi kentälle virne kasvoillaan Englannissa.

Eppu Normaalin kitaristi kertoi Prisma Fashion Show -tapahtumassa eron parisuhteesta vaatineen rohkeutta.

Juha Torvinen paljastaa kirjassaan – ei suostu yhteiskuviin …

28.7.2017 — Patokosken Mummolassa Ounasjoen yläjuoksulla oli kanoja. Lapsena poseerasin valokuvassa tyytyväisenä kana sylissä.

Mitä olen oppinut: Juha Torvinen – Apu

Mitä olen oppinut: Juha Torvinen | Apu

Tilaajille Vuoden Vasenkätinen Juha Torvinen: Eppu Normaalin 45-vuotinen ura selittyy Torvisen mukaan pitkillä keikkatauoilla sekä aikuistumisella.

Muusikko Juha Torvinen, 58 koittaa elää niin, ettei aiheuta paljoa vahinkoa jälkeen jääville ja maapallolle.

juha torvinen – Ylöjärven Uutiset

15.6.2019 — Eppu Normaalista tutut Martti Syrjä ja Juha Torvinen ovat kerryttäneet kokemusta myös hieman arkisemmista töistä.

Tiesitkö, että Eppu Normaalin Martti Syrjä ja Juha Torvinen …

20.2.2007 — Juha Torvinen (kesk.) … Lapset ovat puolet kuukaudesta vastuullani, … hän sanoo ja kitaristi Juha Torvinen nyökyttelee vieressä.

Kolkytä vuotta, mutta ei enää sikana – Kaleva

Kolkytä vuotta, mutta ei enää sikana | Kaleva

“Meikäläisen ryypyt on ryypätty. Reilu kolmisen vuotta sitten sain rimpuiluni päätökseen. Minun oli pakko valita, lopetanko juomisen vai kuolenko”, juttelee ylöjärveläisen Akun tehtaan nahkasohvalla mies, joka ei esittelyjä kaipaa.

Keywords: juha torvinen lapset