Irja askola lapset

Kun Irja Askola jäi eläkkeelle, hän huomasi kaipaavansa …

Kun Irja Askola jäi eläkkeelle, hän huomasi kaipaavansa lapsenlapsia – Hän keksi ongelmaan yllättävän ratkaisun, jota hän suosittelee muillekin lapsenlapsettomuuttaan sureville – Elämä | HS.fi

Hän oli Suomen ensimmäinen naispuolinen piispa. Askola toimi Helsingin hiippakunnan piispana 12.9.2010–31.10.2017.

Emeritapiispa Irja Askola ei saanut omia lapsia eikä lastenlapsia, mutta hän käy säännöllisesti tapaamassa lapsia läheisessä päiväkodissa. Se on paras luottamustoimeni ikinä, hän sanoo.

Irja Askola – Wikipedia

3.10.2020 — Irja Askola oppi lapsena sulkemaan tunteet sisäänsä. Osa suvun salaisuuksista on jäänyt lopullisesti vaietuiksi tarinoiksi.

Kotiliesi: Irja Askola suree sukunsa salaisuuksia – Seura

Irja Askola suree sukunsa salaisuuksia – Pojista pienin lahdattiin muun perheen edessä

5.7.2016 — Piispa Irja Askolan yksinäinen lapsuus: “Menetin isäni kuolemalle ja äitini työlle” … Teologi Irja Askola, 63, vihittiin Helsingin …

Irja Askola oppi lapsena sulkemaan tunteet sisäänsä. Osa suvun salaisuuksista on jäänyt lopullisesti vaietuiksi tarinoiksi.

Piispa Irja Askolan yksinäinen lapsuus: “Menetin isäni …

Piispa Irja Askolan yksinäinen lapsuus: “Menetin isäni kuolemalle ja äitini työlle” | Kodin Kuvalehti

12.9.2021 — Irja Askola sairastui koronaan ensimmäisten joukossa. ”Vasta nyt alan ymmärtää, kuinka sairas olin. Ensin elämä pysähtyi ja sitten hidastui.

Kun piispa Irja Askola oli kahdeksanvuotias, hän menetti isänsä. Sen jälkeen isästä ei saanut puhua. Irjasta kasvoi reipas tyttö, joka aikuisena ei enää vaikene. “Iri on isin tyttö ja tahtoo kilikilijuomaa.” Niin Irjalla oli tapana sanoa iltaisin. Hyvänä iltana isä hymyili, kaatoi kuppiin kylmää …

Irja Askola sairastui koronaan: ”Olin yksin 75 vuorokautta” | Eeva

9.9.2021 — Piispa emerita Irja Askolan työssään kohtaamat tilanteet ovat … ”Kun minusta tulee iso, asioista pitää puhua”, päätti Irja Askola lapsena.

Irja Askola sairastui koronaan ensimmäisten joukossa. ”Vasta nyt alan ymmärtää, kuinka sairas olin. Ensin elämä pysähtyi ja sitten hidastui.”

Useimmat piispakollegoista jättivät Irja Askolan yksin …

”Teologiset tikarit lensivät helposti”– Useimmat piispakollegoista jättivät Irja Askolan yksin vihapuheen keskelle – Kirkko ja kaupunki

6.10.2022 — Niistä uudempi, Heli Pruukin kirjoittama muistelmateos Sydänten piispa Irja Askola (Tammi) ilmestyy 11. lokakuuta.

Piispa emerita Irja Askolan työssään kohtaamat tilanteet ovat tuttuja koulu- ja työpaikkakiusatuille ja sosiaalisessa mediassa maalitauluiksi joutuneille. Väitöskirjahaaveista hän luopui seksuaalisen häirinnän takia.

Jumala on keskeneräisten ihmisten Jumala”, sanoo eläkkeellä …

18.10.2022 — Kirja keskittyy Irja Askolan elämän käännekohtiin ennen piispan virkaa, … piispa Irja Askolasta helposti lähestyttävänä persoonana, …

Sydänten piispa on moniääninen muistelmateos Irja Askolan …

Sydänten piispa on moniääninen muistelmateos Irja Askolan tiestä Suomen ensimmäiseksi naispuoliseksi piispaksi – Kulttuuritoimitus

16.12.2022 — 70 vuotta täyttävä Irja Askola ei lapsena voinut kuvitella, että hänestä tulisi piispa – eihän nainen voinut olla edes pappi!

KIRJAT | Heli Pruukin teoksessa äänessä ovat piispan itsensä lisäksi monet hänen ystävänsä, kollegansa ja yhteistyökumppaninsa. Kirja keskittyy Irja Askolan elämän käännekohtiin ennen piispan virkaa, virassa ja sen jälkeen.

70 vuotta täyttävä Irja Askola ei lapsena voinut kuvitella, että …

70 vuotta täyttävä Irja Askola ei lapsena voinut kuvitella, että hänestä tulisi piispa – eihän nainen voinut olla edes pappi! | Kaleva

26.12.2022 — Irja Askola ei olisi lapsena voinut kuvitella, millaisen työelämän tulisi viettämään. Eihän nainen voinut olla piispa tai edes pappi.

Emeritapiispa on huolissaanihmisten välisten kuilujen syventymisestä: “Koveneva puhetyyli, joka sulkee meitä omiin kupliimme, ei tee hyvää yhteisöille eikä yhteiskunnalle”.

70 vuotta täyttänyt Irja Askola opettelee viettämään … – Seiska

70 vuotta täyttänyt Irja Askola opettelee viettämään villasukkapäiviä: ”Voi hyvällä omallatunnolla istua sohvannurkassa lukemassa romaania” | Seiska

Keywords: irja askola lapset