Heli sutela lapset

Heli Sutela – Wikipedia

Heli Sutela – Wikipedia

Heli Salla Tuulia Sutela (s. 24. toukokuuta 1968, Lappeenranta) on suomalainen näyttelijä ja koomikko, joka tekee myös stand up -komediaa.

Heli Sutela saa yhä kiitoksia Kumman kaa -sarjasta – Iltalehti

9.12.2022 — Miitta Sorvali esittää uudessa tv-sarjassa ilkeää äitiä, jonka lapset ovat tuttu porukka Siskonpeti. Yle ei halunnut jatkaa huippusuosittua …

Heli Sutela osaa huijata kehoaan luulemaan, että kaikki …

22.2.2019 — Näyttelijä Heli Sutela: ”Minusta on tärkeää, että ihmiset eivät kangistu viettämään aikaa vain omanikäistensä seurassa”.

Heli Sutela haluaa jättää Kumman kaa -sarjan vihdoin taakseen

Kumman kaa Heli Sutelan rinnat olivat saaneet muotoja sitten tän hauskan ohjelman,totesin vaan kun oli maikkarin aamu tv:ssä. Eli silikoonit jotka kiinn…

Näyttelijä Heli Sutela: “Minusta on tärkeää, että ihmiset eivät …

Näyttelijä Heli Sutela: “Minusta on tärkeää, että ihmiset eivät kangistu viettämään aikaa vain omanikäistensä seurassa” – Seura.fi Näyttelijä Heli Sutela: “Minusta on tärkeää, että ihmiset eivät kangistu viettämään aikaa vain omanikäistensä seurassa.”

2.11.2019 — Näyttelijä Heli Sutela naurattaa työkseen, mutta pian kotikeittiössä alkaa totinen kohtaus: riistapadan haudutus.

Näyttelijä ja koomikko Heli Sutela saattaa käydä kaljalla kaksikymppisen tai kahdeksankymppisen ystävän kanssa. Teatterialalla ikä menettää merkityksensä.

Heli Sutela – – Suomi24 Keskustelut

Heli Sutela – – Suomi24 Keskustelut

18.12.2022 — Stand up -koomikkojen kärkikaartiin kuuluva Heli Sutela kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa uransa alun olleen varsin epätasainen.

Kumman kaa Heli Sutelan rinnat olivat saaneet muotoja sitten tän hauskan ohjelman,totesin vaan kun oli maikkarin aamu tv:ssä. Eli silikoonit jotka kiinn…

Illalliseni on hirveä – Kuukausiliite | HS.fi

Näyttelijä Heli Sutela naurattaa työkseen, mutta pian kotikeittiössä alkaa totinen kohtaus: riistapadan haudutus.

Heli Sutela piti ensimmäisten stand up -keikkojensa jälkeen …

Näyttelijä Heli Sutela piti toisen stand up -keikkansa jälkeen viiden vuoden tauon: “Katastrofi, mahaan sattui kuukausi sen jälkeen” – MTVuutiset.fi

Stand up -koomikkojen kärkikaartiin kuuluva Heli Sutela kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa uransa alun olleen varsin epätasainen.

Heli Sutela Kumman kaa -sarjan supersuosiosta – Seiska

Heli Sutela Kumman kaa -sarjan supersuosiosta: ”Onneksi ei ole aivan surkea!” | Seiska

Keywords: heli sutela lapset, heli sutela perhe, heli sutela mies