Bob geldof lapset

Bob Geldof tyttärensä kuolemasta: Miten kestän tämän?

Bob Geldof tyttärensä kuolemasta: Miten kestän tämän? – MTVuutiset.fi

7.4.2014 — – Sanan ”oli” kirjoittaminen tuhoaa minut yhä uudelleen. Hän oli kaunis lapsi. Miten on mahdollista, etten enää näe häntä. Miten kestän sen?

Bob Geldof on murtunut tyttärensä Peachesin kuolemasta, mutta lupaa pitää huolta lapsenlapsistaan.

Bob Geldof järkyttyi lapsenlapsensa oudosta nimestä – Iltalehti

28.4.2012 — Bob Geldof järkyttyi lapsenlapsensa oudosta nimestä. Muusikkolegenda Bob Geldofin tytär Peaches Geldof antoi lapselleen hämmentävän nimen.

Tyttärensä menettänyt Bob Geldof on menossa naimisiin

3.5.2014 — Geldofin tytär Peaches kuoli huhtikuussa uusimpien tietojen mukaan heroiinin yliannostukseen, kuten myös Geldofin entinen vaimo Paula Yates. – …

Bob Geldof saa Tiger Lilyn – Viihde – Ilta-Sanomat

9.10.2000 — Bob Geldof saa Tiger Lilyn. Sir Bob Geldof saa ex-vaimonsa Paula Yatesin ja rock-tähti Michael Hutchencen yhteisen lapsen huoltajuuden.

Bob Geldofin tyttäristä tuli pahiksia – Viihde – Ilta-Sanomat

6.5.2008 — Geldofin ja Yatesin lapset, Peaches ja 17-vuotias Pixie, ovat vannoneet julkisuudessa usein, että he eivät käytä huumeita. Peaches ja Pixie ovat …

Bob Geldof muistelee kuollutta tytärtään: Peaches oli vaikuttaja

Bob Geldof muistelee kuollutta tytärtään: Peaches oli vaikuttaja – Viihde – Voice.fi

5.7.2014 — – Sillä nuorella tytöllä oli niin suuri vaikutus, erityisesti omaan sukupolveensa, Geldof kertoo. Peaches Geldof oli kahden pienen lapsen äiti.

Rockmusiikko Bob Geldof on nyt ensimmäisen kerran puhunut julkisesti hänen tyttärensä Peaches Geldofin taannoisesta kuolemasta.

Brittirokkari lyttää lapsenlapsensa nimen: Yäk! – Viihde – Voice.fi

29.4.2012 — Boomtown Rats -yhtyeestä tuttu Bob Geldof ei voi ymmärtää mallityttärensä Peachesin … Brittirokkari lyttää lapsenlapsensa nimen: Yäk!

Boomtown Rats -yhtyeestä tuttu Bob Geldof ei voi ymmärtää mallityttärensä Peachesin (kuvassa) lapselleen antamaan nimeä ja mies ei peittelekään ärsyyntymistään asian suhteen.

Bob Geldofin tyttären kuolema johtui ehkä heroiinista – Uutiset

Bob Geldofin tyttären kuolema johtui ehkä heroiinista – Uutiset – Turun Sanomat

1.5.2014 — Muusikko Bob Geldofin tyttären kuolemaa tutkiva poliisi epäilee, että huumeilla oli … Lapset oppivat suomea hupsutellen – miltei tuhat …

Muusikko Bob Geldofin tyttären kuolemaa tutkiva poliisi epäilee, että huumeilla oli osuutta kuolemaan. Vain 25-vuotiaana kuolleen Peaches Geldofin verestä löytyi merkkejä heroiinin käytöstä, Britannian poliisi kertoi torstaina.

Bob Geldof – Loudmouth – Best Of BG & Boomtown Rats

Osta Bob Geldof – Loudmouth – Best Of BG & Boomtown Rats (CD) levy netistä – SumashopFI

Tilaa Bob Geldof – Loudmouth – Best Of BG & Boomtown Rats (CD) levy vuodelta 6.6.1994 Sumashop verkkokaupasta. Kategoria New Wave, CD.

Tilaa Bob Geldof – Loudmouth – Best Of BG & Boomtown Rats (CD) levy vuodelta 6.6.1994 Sumashop verkkokaupasta. Kategoria New Wave, CD

Keywords: bob geldof lapset