Ahti jokinen lapset

Ahti Jokinen – Wikipedia

Ahti Jokinen – Wikipedia

Jokinen asuu Tampereella, jossa sijaitsee myös hänen perustamansa ohjelmatoimisto Nääsviihde Oy. Ahti Jokisen poika on näyttelijä Jarno Jokinen.

Mummo-sarjasta tuttu Ahti Jokinen täyttää 75 vuotta – Iltalehti

15.4.2019 — Muistatko Ahti Jokisen, joka näytteli isää kasariperheiden suosikissa Mummo-sarjassa? Tältä 75 vuotta täyttävä näyttelijä näyttää nyt.

“Houkuttelin Tarjan mukaan ja huomasimme olevamme …

Seniorinäyttelijän arkeen kuuluvat avanto ja siirtolapuutarhamökki – “Houkuttelin Tarjan mukaan ja huomasimme olevamme Jokisentiellä” | Paikalliset | Tamperelainen

5.2.2022 — Näyttelijä Ahti Jokinen, on tehnyt komean uran teatterin, television, elokuvan, … Perheellä on kolme poikaa ja kaksi lapsenlasta.

Vapaa-aika: Hyinen hurmio eli avanto on virkistänyt näyttelijää jo 30 vuotta.

Näyttelijä Ahti Jokisen monta rakasta lepää Kalevankankaalla …

Moro-lehti ja seurakunnat tekivät yhdessä mobiilikartan Kalevankankaan hautausmaasta. Tamperelaisnäyttelijä Ahti Jokinen kertoo hänelle tärkeistä edesmenneistä kulttuurihenkilöistä. – Moro – Aamulehti

22.9.2019 — Näyttelijä Ahti Jokisen monta rakasta lepää Kalevankankaalla, nyt hän antaa äänensä hautausmaakartalle – Karttapalvelu on nyt käytössä.

Rakastettu tamperelaisnäyttelijä Ahti Jokinen on antanut äänensä edesmenneille merkkihenkilöille. Ahti Jokisen isä ja vain 48-vuotiaana syöpään kuollut äiti on haudattu Kalevankankaalle uurnalehtoon – Kalevankankaalla lepää Veikko Sinisalo, joka oli Ahti Jokiselle kuin toinen isä.

Tältä näyttävät Kyllä isä osaa -tv-sarjan lapset nykyään! – Vauva

Keskustelu – Tältä näyttävät Kyllä isä osaa -tv-sarjan lapset nykyään! | Aihe vapaa | Vauva

Tältä näyttävät Kyllä isä osaa -tv-sarjan lapset nykyään! … tuotantoyhtiön toisessa samantapaisessa komediasarjassa eli Mummossa Ahti Jokisen tytärtä.

Kyllä isä osaa tekee paluun – tältä äiti ja tytär näyttävät nykyään!

8.9.2014 — Maiju Jokinen, Tuija Ernamo, Jarno Jokinen ja Tom Lindholm. Kovan onnen tamperelaisperheestä kertova Kyllä isä osaa pyöri Yle TV2:lla vuosina …

Ahti Jokinen – Unionpedia

Ahti Antero Jokinen (s. … Indeksi Ahti Jokinen. Ahti Antero Jokinen … Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia on Tove Janssonin kuudes muumikirja. Uusi!!:

Ahti Antero Jokinen (s. 15. huhtikuuta 1944 Kihniö) on suomalainen näyttelijä. 32 suhteet.

Maiju Jokinen – – Suomi24 Keskustelut

Maiju Jokinen – – Suomi24 Keskustelut

tietää kirjoitti: onkohan Ahti Jokinen Maijun isä? Ahti Jokinen ei ole Maiju Jokisen isä mutta hän on kyllä Jarno Jokisen isä. Äänestä.

Onko kenelläkään tietoa Maiju Jokisen vaiheista nykyään? Jokinenhan on tuttu mm. tv-sarjoista Mummo ja Kyllä isä osaa. Kuvia?

Miehen tie runon ja musiikin maisemassa – Satakunnan Viikko

Miehen tie runon ja musiikin maisemassa | Satakunnan Viikko

Porin Teatterissa uransa aloittanut Ahti Jokinen julkaisi debyyttilevynsä … Ahti Jokiselle on kertynyt monenlaista mielimusiikkia lasten lauluista alkaen, …

Porin Teatterissa uransa aloittanut Ahti Jokinen julkaisi debyyttilevynsä 75-vuotispäivänsä kunniaksi.

Keywords: ahti jokinen lapset